کافه سینما- ویدیویی در فضای مجازی منتشر شده، شامل نظر بهزاد فراهانی بازیگر سینما و صداوسیما، دربارهی دخترش گلشیفته، که فعالیتهایش در آن سوی مرزها، با واکنشهایی روبهروست. پیادهی شدهی این بخش از گفتگو را در کافه سینما بخوانید: دختری دارم که یکی از بزرگترین هنرمندان جهان شده. از قافلهی هنر ایران به قافلهی هنر جهان پیوسته است. بد یا خوب هر چه هست، برای خودش هست؛ و مستقل از ما دارد کارش را میکند. من فکر میکنم این قدر دوستداشتنی و محترم هست که بعضی از عزیزان و دوستان نگاه غیرسالم نداشته باشند به حرکت ایشون. فکر نمیکنم شخصیتی داشته باشیم که رفته باشد آن طرف و بهقدر این دختر کار خوب کرده باشد.»
شرکت مهتاب کرامتی، بازیگر سینما و صداوسیما، در مراسم برند مد جورجو آرمانی/ نیکول کیدمن و سلین دیون، از دیگر حاضران در این مراسم بودهاند
نظر بهزاد فراهانی بازیگر صداوسیما و سینما، دربارهی دخترش گلشیفته: «دختری دارم که یکی از بزرگترین هنرمندان جهان شده...این قدر دوستداشتنی و محترم هست که بعضی از عزیزان و دوستان نگاه غیرسالم نداشته باشند به حرکت ایشون»
جهان ,سینما ,قافلهی ,قدر ,هنر ,نگاه ,دوستان نگاه ,نگاه غیرسالم ,جهان شده ,قافلهی هنر ,و دوستان ,غیرسالم نداشته باشند ,نگاه غیرسالم نداشته ,دوستان نگاه غیرسالم ,بهزاد فراهانی بازیگر